Meny luns/middag

Åpningstider:
Åpent kl 16-20
Stengt tirsdag og torsdag
Gruppebestilling på stengte dager, kontakt oss på:
tvedestrandfjordhotel@unikehoteller.no, eller 37 16 03 00

Småretter

Sommerlig tapastallerken m/parmaskinke, modne oster og oliven (1 hvete,7) – kr 195
Rekesmørbrød (1 hvete,2,7) – kr 185
Skagentoast på surdeigsbrød m/røkelaks (1 hvete,2,4) – kr 225
Surdeigsbrød m/brie og spekeskinke (1 hvete,7) – kr 175
Surdeigsbrød m/mozarella, tomat, pesto og pinjekjerner (1 hvete,7,8) – kr 175
Kyllingsalat m/bacon (1 hvete) – kr 199
Liten fiskesuppe m/focaccia og aioli (1 hvete,4,7,9,14) – kr 185

Middagsretter

Bryggas kremede fiskesuppe m/focaccia og aioli (1 hvete,4,7,9,14)  259
Moules frites: blåskjell, pommes frites og aioli (7,14) – kr 259
Fish&chips (4) – kr 259
Loaded nachos m/kjøttdeig (7) – kr 255
BBQ Rib – sparerib m/maiskolbe, coleslaw og fries / aioli (7,9) – kr 285
Torsk m/sesongens grønnsaker og poteter (4) – kr 285 

Burger (180g) m/ fries og aioli

Chilli cheese (1 hvete,7) – kr 259
American burger (1 hvete,7) – kr 259
Royal with cheese (1 hvete,7) – kr 259

Snacks

Peanøtter /chillinøtter (polly 100g) (8) – kr 59
Tortillachips med dip – kr 69
Fries og aioli (3,7) – kr 69
Oliven, focaccia og aioli (1 hvete,7) – kr 99
Kuleis m/ strøssel 1, 2 eller 3 kuler (7) – kr 55/75/85

Tilbehør / Ekstra

Chili mayo (3,7) – kr 29
Hvitløksaus/aioli (3,7) – kr 29
BBQ saus (9) – kr 29

Barneretter

Hamburger/cheeseburger m/pommes frites (1 hvete,7) – kr 159/169

Desserter

Frappe m/krem – mokka/karamell/sjokolade (7,8) – kr 99
Iscup m/krem og sjokoladesaus (7,8) – kr 99
Kanelbolle og kaffe (1 hvete) – kr 99

Dessert for voksne

Cappuccino Spiced Milkshake m/Kahlua og Spiced Rom og fløteis cappuccino (7,8) – kr 175
Chocolate Spiced Milkshake m/Baileys og Captain Morgan Spiced Rom og fløteis sjokolade (7,8) – kr 175

ALLERGENER:
1. Gluten
2. Skalldyr
3. Egg
4. Fisk
5. Peanøtter
6. Soya
7. Melk
8. Nøtter
9. Selleri
10. Sennep
11. Sesamfrø
12. Svove
14. Bløtdyr


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges