Meny lunsj/middag

Åpningstider:
Åpent mandag–torsdag kl 16-20, fredag– søndag kl 13–20

Gruppebestilling, kontakt oss på:
tvedestrandfjordhotel@unikehoteller.no, eller 37 16 03 00

Vi tilbyr også mat til minnestunder, konfirmasjoner eller annen feiring, samt catering.

Småretter

Rekesmørbrød – kr 185
Vårt kjente rekesmørbrød
Inneholder: Gluten, Egg, Reke

Hjemmelaget Fish & Chips  – kr 259
Serveres med remulade
Inneholder: Fisk, Gluten, Egg

Rød fiskesuppe – kr 185
Serveres med focaccia
Inneholder: Fisk, Gluten, Laktose

Kyllingburger – kr 259
Serveres med honning majones & pommes frites
Inneholder: Gluten, Egg, Soya, Laktose

Forretter

Fransk løksuppe – kr 98
Serveres med krutonger
Inneholder: Gluten, Laktose

Scampi – kr 150
Serveres med blomkål purre & dillmajones
Inneholder: Skalldyr, Laktose

Biff carpaccio – kr 155
Serveres med trøffeldressing, frisk parmesan & ruccolasalat
Inneholder: Egg, Laktose

Hovedretter

BBQ Short Ribs – kr 325
Serveres med potetstappe, brokkolini & søtmais
Inneholder: Laktose, Sulfitt

Kveitefilet – kr 355
Serveres med hummerbisque & zucchini
Inneholder: Fisk, Laktose, sulfitt, bløtdyr

Braisert oksekinn – kr 305
Serveres med gulrøtter, banansjalottløk & rødvinsaus
Inneholder: Sulfitt, Laktose  

Desserter

Seig toffeepudding – kr 125
Serveres med crème fraîche
Inneholder: Laktose, Gluten

Sjokoladefondant – kr 130
Serveres med vaniljeis
Inneholder: Gluten, Egg, Nøtter

Ostetallerken – kr 155
Serveres med chutney & godt brød
Inneholder: Laktose, Nøtter, Gluten

Karamellpudding – kr 120
Serveres med pisket krem
Inneholder: Laktose, Egg


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges