Meny luns/middag

Åpningstider:
Åpent kl 16-20
Stengt tirsdag og torsdag
Gruppebestilling på stengte dager, kontakt oss på:
tvedestrandfjordhotel@unikehoteller.no, eller 37 16 03 00

Småretter

  • Sommerlig tapastallerken m/parmaskinke, modne oster og oliven (1 hvete,7) – kr 195
  • Rekesmørbrød (1 hvete,2,7) – kr 185
  • Skagentoast på surdeigsbrød m/røkelaks (1 hvete,2,4) – kr 225
  • Surdeigsbrød m/brie og spekeskinke (1 hvete,7) – kr 175
  • Surdeigsbrød m/mozarella, tomat, pesto og pinjekjerner (1 hvete,7,8) – kr 175
  • Kyllingsalat m/bacon (1 hvete) – kr 199
  • Liten fiskesuppe m/focaccia og aioli (1 hvete,4,7,9,14) – kr 185

Middagsretter

  • Bryggas kremede fiskesuppe m/focaccia og aioli (1 hvete,4,7,9,14)  259
  • Moules frites: blåskjell, pommes frites og aioli (7,14) – kr 259
  • Fish&chips (4) – kr 259
  • Loaded nachos m/kjøttdeig (7) – kr 255
  • BBQ Rib – sparerib m/maiskolbe, coleslaw og fries / aioli (7,9) – kr 285
  • Torsk m/sesongens grønnsaker og poteter (4) – kr 285 

Burger (180g) m/ fries og aioli

  • Chilli cheese (1 hvete,7) – kr 259
  • American burger (1 hvete,7) – kr 259
  • Royal with cheese (1 hvete,7) – kr 259

Snacks

  • Peanøtter /chillinøtter (polly 100g) (8) – kr 59
  • Tortillachips med dip – kr 69
  • Fries og aioli (3,7) – kr 69
  • Oliven, focaccia og aioli (1 hvete,7) – kr 99
  • Kuleis m/ strøssel 1, 2 eller 3 kuler (7) – kr 55/75/85

Tilbehør / Ekstra

  • Chili mayo (3,7) – kr 29
  • Hvitløksaus/aioli (3,7) – kr 29
  • BBQ saus (9) – kr 29

Barneretter

  • Hamburger/cheeseburger m/pommes frites (1 hvete,7) – kr 159/169

Desserter

  • Frappe m/krem – mokka/karamell/sjokolade (7,8) – kr 99
  • Iscup m/krem og sjokoladesaus (7,8) – kr 99
  • Kanelbolle og kaffe (1 hvete) – kr 99

Dessert for voksne

  • Cappuccino Spiced Milkshake m/Kahlua og Spiced Rom og fløteis cappuccino (7,8) – kr 175
  • Chocolate Spiced Milkshake m/Baileys og Captain Morgan Spiced Rom og fløteis sjokolade (7,8) – kr 175

ALLERGENER:

  1. Gluten
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk
  8. Nøtter
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Svove
  13. Bløtdyr

Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges