Meny luns/middag
Åpningstider:
Åpent kl 16-20
Stengt tirsdag og torsdag
Gruppebestilling på stengte dager, kontakt oss på:
tvedestrandfjordhotel@unikehoteller.no, eller 37 16 03 00
Småretter
- Sommerlig tapastallerken m/parmaskinke, modne oster og oliven (1 hvete,7) – kr 195
- Rekesmørbrød (1 hvete,2,7) – kr 185
- Skagentoast på surdeigsbrød m/røkelaks (1 hvete,2,4) – kr 225
- Surdeigsbrød m/brie og spekeskinke (1 hvete,7) – kr 175
- Surdeigsbrød m/mozarella, tomat, pesto og pinjekjerner (1 hvete,7,8) – kr 175
- Kyllingsalat m/bacon (1 hvete) – kr 199
- Liten fiskesuppe m/focaccia og aioli (1 hvete,4,7,9,14) – kr 185
Middagsretter
- Bryggas kremede fiskesuppe m/focaccia og aioli (1 hvete,4,7,9,14) 259
- Moules frites: blåskjell, pommes frites og aioli (7,14) – kr 259
- Fish&chips (4) – kr 259
- Loaded nachos m/kjøttdeig (7) – kr 255
- BBQ Rib – sparerib m/maiskolbe, coleslaw og fries / aioli (7,9) – kr 285
- Torsk m/sesongens grønnsaker og poteter (4) – kr 285
Burger (180g) m/ fries og aioli
- Chilli cheese (1 hvete,7) – kr 259
- American burger (1 hvete,7) – kr 259
- Royal with cheese (1 hvete,7) – kr 259
Snacks
- Peanøtter /chillinøtter (polly 100g) (8) – kr 59
- Tortillachips med dip – kr 69
- Fries og aioli (3,7) – kr 69
- Oliven, focaccia og aioli (1 hvete,7) – kr 99
- Kuleis m/ strøssel 1, 2 eller 3 kuler (7) – kr 55/75/85
Tilbehør / Ekstra
- Chili mayo (3,7) – kr 29
- Hvitløksaus/aioli (3,7) – kr 29
- BBQ saus (9) – kr 29
Barneretter
- Hamburger/cheeseburger m/pommes frites (1 hvete,7) – kr 159/169
Desserter
- Frappe m/krem – mokka/karamell/sjokolade (7,8) – kr 99
- Iscup m/krem og sjokoladesaus (7,8) – kr 99
- Kanelbolle og kaffe (1 hvete) – kr 99
Dessert for voksne
- Cappuccino Spiced Milkshake m/Kahlua og Spiced Rom og fløteis cappuccino (7,8) – kr 175
- Chocolate Spiced Milkshake m/Baileys og Captain Morgan Spiced Rom og fløteis sjokolade (7,8) – kr 175
ALLERGENER:
- Gluten
- Skalldyr
- Egg
- Fisk
- Peanøtter
- Soya
- Melk
- Nøtter
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Svove
- Bløtdyr
Dagens to-retter for Worker’s Deal
Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges